Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Honda CRX halvaxel

De halfshafts på en Honda CRX ansluter växellådan till hjulen, och vrid hjulen samtidigt rör sig upp och ner med fjädring. Dessa halfshafts har leder och lager i slutet, och kan bära ner. När de gör, behöver halvaxel tas bort från bilen, och antingen byggas om eller bytas ut. Saker du behöver
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel ställa
Sprint avdragare
halvaxel avdragare
Plasthammare
dräneringskärlet
24-tums brytjärnet
Visa fler instruktioner
1

Pull bort eventuell navkapsel eller center lock på framhjulen som kan förekomma. Unbolt spindeln bulten i mitten av hjulet med hjälp av 1/2-tums Ratchet och uttag. Lyft upp framsidan av CRX med domkraft och stödja den med pallbockar. Ta bort de främre hjulen med däck järn.
2

Sätt ett uppsamlingskärl under sändningen. Ta bort avtappningspluggen på transmissionen med 3/8-tums Ratchet och uttag, och låt transmissionsolja för att gå in i pannan. Sätt tillbaka avtappningspluggen.
3

unbolt staget från strut gaffeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta bort staget gaffel med en 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
4

Ta bort sprinten förbinder den nedre länkarm till styrspindeln med sprinten avdragare . Ta bort den nedre kulleden muttern med 1/2-tums Ratchet och uttag, och dra styrspindeln bort nedre länkarm genom att slå på sidan av knogen med hammaren och dra loss den.
5 < p> Flytta knogen ifrån halvaxel med plasthammare. Dra halvaxel ur transmissionen med halvaxel avdragare. Bänd den inre delen av den halvaxel ut samt med 24-tums brytjärnet. Ta halvaxel bort från bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61258.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.