Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Verktyg för Återuppbyggnad av en sändning

Bygga om en sändning är ingen lätt bedrift. Det kräver uppmärksamhet på detaljer, tålamod och rätt verktyg. En erfaren transmission mekaniker lätt kan bygga en sändning i sitt eget garage, förutsatt att han har rätt verktyg lätt till hands. Transmissionen är under fordonet, antingen bakom motorn eller under motorn, beroende på om fordonet är framhjuls-eller bakhjulsdrift. Överföringen måste tas bort och då måste det tas isär, problemet löst och sedan ihop igen. Beroende på vilken modell av överföringen, kan fler verktyg vara nödvändigt att få jobbet gjort, men de flesta transmission ombyggnader kräver några grundläggande verktyg. Verktyg Air

mutterdragare är arbetshästen i alla tekniker. De skiftnycklar används för 80 procent av arbetet. Skiftnyckeln primära funktion driver uttag. Den vanligaste storleken är en 3/8-tums enhet, mångsidig nog att använda för en del precisionsarbete men tuff nog för vissa tunga arbetsuppgifter. Mutterdragare drive uttag, vilket i bultar sin tur driver som håller transmissionen tillsammans. En luft borrens enda funktion är att borra hål genom olika typer av material, såsom aluminium, stål och magnesium. Dessa metaller är mycket vanliga i överföring reparation. Den vanligaste användningen av luft borren är att modifiera plattan överföring separatorn. Blåspistoler skjuter tryckluft för att blåsa bort skräp, rena ytor och torka fukt på metallytor.
Eluttag
p Det finns massor av olika uttag. Den vanligaste är den sexuddiga uttag. Överföring reparation kräver ofta specialitet sockets, såsom torx Bitshylsor, för att slutföra en viss uppgift. Torx Bitshylsor är sex-spetsiga, icke-inverterade förare. Alla angivna uttag kommer i metriska och standard storlekar, utom för Torx Bitshylsor. Andra uttag som vanligen används i överföring reparation är det 12-spetsiga uttaget och allen huvudet uttaget. Wobble head uttag, som är sex-pekade uttag med en 30 graders böj, är avgörande för att komma in i trånga utrymmen ofta påträffas i överföring reparation.
Mutterdragare
< p> De olika stilar av skiftnycklar som är lika stort som de olika stilar av uttag. För överföring reparation, är kombinationen skiftnyckel verktyget val. Kombinationen skiftnyckel har en 12-uddig drivrutin på en ände och en öppen huvuddrivaren på den andra änden. En mängd korta och standard längd skiftnycklar, både metriska och standard storlek, göra arbete för att reparera en överföring lättare, men kombinationen skiftnyckel är det viktigaste. Skiftnycklar används för att driva bultar.
Enkla handverktyg

skruvmejslar med platt blad, i olika längder och storlekar, används för nyfikna i överföring reparation. The Machinist hammare, eller boll-Peen hammare i varierande vikter används också i överföringen reparationsarbeten.
Tänger

Regelbundna tänger, snap tänger ring och nål tång näsa används ofta i överföring reparation. Regelbundna tänger har korta, trubbiga huvuden med breda käftar för att gripa in på olika delar av sändningen. Nåltång har en lång, nål-formade huvudet med smala käftar. De är idealiska för att komma in i trånga utrymmen. Låsring tång är en fjäderbelastad specialitet verktyg som utformats speciellt för att komprimera låsringar, som finns i transmissioner. Dessa tre par tänger utgör den mest grundläggande uppsättning som du behöver för överföring reparation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60619.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.