Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en Power Brake Booster

De flesta moderna bilar använder någon typ av vakuum-manövrerad broms booster att bistå bromshuvudcylindern. Dessa broms boosters ta vakuum från motorn och tillämpa den på bromshuvudcylindern, vilket trycker på bromspedalen lättare för föraren. Om du behöver installera en booster power bromsar på din bil, kan du göra det i ungefär en timme med några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Bromsförstärkare
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
3/8-tums kardanknut
skiftnyckel satt
Visa mer Instruktioner
1

Pop huven. Leta upp platsen bromsservon, vilket är på förarsidan av brandväggen och sitter bakom bromshuvudcylindern. Skjut bromsservon in i de fyra hålen på brandväggen, styra kopplingen bromsservon in det stora hålet i mitten. Anslut vakuum linje från motorn in i backventilen på bromsservon.
2

Öppna förardörren och lokalisera bromsservon monteringstapparna på brandväggen. Bolt bromsen booster till brandväggen med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag och 3/8-tums kardanknut.
3

Lokalisera bromsservon koppling, vilket är i mitten av bromsförstärkaren monteringsbultarna. Guide kopplingen till stiftet på bromspedalen. Fäst bromspedalen till bromsservon kopplingen med fabriken clips på pedalen.
4

Skjut cylindern broms master på de två monteringstapparna på strömmen bromsservon. Bolt huvudcylindern till bromsservon med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62003.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.