Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du justerar en Chevrolet HD torsionsstång

HD raden av Chevrolet lastbilar är konstruerade för tung användning. Dessa lastbilar har en torsion bar från avstängning, vilket ersätter spiralfjädern. Dessa torsionsstänger bestämmer ride höjd framför lastbilen, men de är också justerbar. Detta gör att du kan lyfta framför lastbilen några inches vid behov, eller sänka ner det. För att göra dessa justeringar, sätta trucken på pallbockar och spenderar cirka 20 minuter med hjälp av grundläggande verktyg. Saker du behöver
Jack
Jack står
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Park Chevrolet HD lastbil på en plan yta och lyft upp framför lastbilen med hjälp av domkraft. Ställ ett par pallbockar under ramen rälsen, strax bakom framhjulen och lägre trucken på stativ så att de främre hjulen är upplyfta från marken.
2

Lägg dig på rygg och skjut under mitten av trucken. Lokalisera de två torsionsstavar som kör ner längden på ramen, som är anslutna till en tvärbalk runt mittpunkten på lastbilen. Hitta två justerbultarna belägna i detta tvärbalk, som löper vinkelrätt mot torsionsstavarna.
3

Lossa torsion bultarna bar Justering med 1/2-tums Ratchet och uttag för att sänka främre hjulupphängningen av HD Chevrolet, eller dra justerbultarna att lyfta framvagnen. Se till att varje justerskruven vrids exakt samma mängd rotationer med spärrfunktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62004.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.