Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar skivbromsarna på en Toyota Camry 2006

Byta bromsbelägg på Toyota Camry är en enkel procedur som du kan fylla i din uppfart. Detta eliminerar behovet av att ta bilen till en verkstad och betala höga sysselsättningsgraden. Varje hjul tar dig ca 30 minuter att slutföra. Bromsbeläggen bära som de gör kontakt med rotorerna sakta och stoppa din Camry. Den resulterande friktionen är vad som orsakar bromsbeläggen att bära. Medan du ändrar bromsbelägg, inspektera rotorer för att vara säker på att de är i gott skick också. Saker du behöver
Turkiet Baster
dräneringskärlet
stoppklossar
Jack
stödbenet
bromsok kolv Tool Review Hylsnyckelsats
Wrench in
Stålborste
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorrummet och sifon hälften av bromsvätska från huvudcylindern. Placera vätskan i tråget för återvinning. Placera stoppklossar bakom bakhjulen av Camry. Hissa upp bilen med domkraft. Placera en pallbock under Camry och höja den till ramen. Ta bort muttrarna med rörtång och ta av hjulet från bilen.
2

Lossa bromsok behålla stiften med socket och ratchet. Dra bromsok från vaggan. Ta bromsbeläggen, fästplattor och shims från bromsoket. Använd en stålborste för att rengöra bromsok noggrant. Sätt kolven verktyget och dra åt tills bromsok kolv sätena sig inuti okhuset.
3

Montera fästplattorna och bromsbeläggen i bromsoket. Placera anti-skrika shims bakom bromsbeläggen. Placera bromsoket i vaggan och skjut det på rotorn. Dra åt bultarna med hylsa och spärrskaft. Placera hjulet tillbaka på Camry och dra åt skruvarna med rörtång. Avlägsna stödbenet från under bilen. Sänk bilen till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet.
4

Lägg bromsvätska som behövs för att få vätskan i huvudcylindern till rätt nivå. Pumpa bromsarna flera gånger tills pedalen är fast och bromsbeläggen är emot rotorerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58687.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.