Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du justerar ett Edelbrock Quicksilver Förgasare

Edelbrock förgasare tros vara bland de enklaste förgasarna på marknaden att justera. Det finns fyra möjliga justeringar som kan göras till Edelbrock Quicksilver förgasaren. Dessa är tomgång, låg-och mellanregistret, full-mellanregister-och gasreglage justeringar pump. Idle justeringar är mekanisk och inte leder till en förändring i luften eller bränsletillförseln till motorn. Saker du behöver
tillverkarens manual
5/16 av 8mm fast nyckel
3/16 spårskruvmejsel
7/16 skiftnyckel
insexnyckel
Torx head T-10 skruv
Blue Loctite 242
Visa fler instruktioner
1

ställa in fjärrkontrollens tomgång kabeln i förgasaren så att det är bara 1/16 av bild öppning. Slå på motorn och låt den värmas i 5 minuter. Ställ in tomgång i förgasaren till tillverkarens specifikation. Detta är den inaktiv justering. Stäng av motorn.
2

Ta förgasaren ur grenröret och ta bort locket med en 7/16 nyckel. Vrid centrerad plats av nålen justeraren till höger eller vänster med hjälp av 3/16 skruvmejsel. Turning nålen till höger kommer Richen luft /bränsleblandningen samtidigt vrida nålen till vänster kommer att göra blandningen magrare. En fjärdedel (1/4) varv motsvarar ett klick. Quicksilver tillverkare rekommenderar användning av endast 1 eller 2 klick.
3

Fäst remsan skjutmanövreringsorganet till det inre hjulet med Torx head T-10 skruven och ta bort slidenheten från förgasaren kroppen. Använda 3/16 spårskruvmejsel, vrid nålen nedåt tills det tar stopp. Kontrollera att skårorna i justeraren är inriktade. Ta bort nålen skaderegleraren, nålen och nålen våren från bilden med en platt förare huvud blad.
4

Stick in nålen i bilden och skjut fjädern inne i bilden med den mindre sidan av våren mot nålen. Sätt sedan in stiftet med det gängade hålet mot nålen. Placera en droppe blå Loctite 242 på gängorna nålen skaderegleraren och installera justeraren i bilden. Vrid nålen justeraren med en 3/16 spårskruvmejsel åt höger tills det tar stopp. Upprepa detta vrida nålen till vänster. Detta avslutar mellanregistret till fullgas justering.
5

tillbaka och dra åt förgasaren cap. Sätt tillbaka förgasaren i grenröret

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62008.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.