Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar skivbromsar bak på en 1970 Mustang

1970 Ford Mustang kom utrustade med skivbromsar, vilket föreskrivs stoppa säkerhet, samt ersättning lätthet för at-home mekaniker. Skivbromsar är de gynnade bromsar för gör-det-själv bil kille på grund av deras enkla borttagning och installation. Bakre bromsarna på en Mustang kan tas bort och ersättas på cirka en timme om inte mindre tid. Saker du behöver
Däck järn
Jack
stödbenet
Hylsnyckel
Rope
Tvingfäste
Visa fler instruktioner
1

Lossa alla de bakre muttrarna med däck järn. Ta inte åt muttrarna ännu.
2

Placera en domkraft under bakaxeln och lyfter bilen tills däcken lämnar marken. Ställ pallbockar under bakaxeln för stöd och säkerhet. Sänk bilen på läktaren. Ta bort muttrarna och ta bort hjulet och däcket.
3

Lossa nedre bulten på bromsoket monteringsfäste med hylsnyckel. Fästet är halvmåne-formad bit metall fäst på rotorn. Häng den nedre halvan av fästet med repet för att förhindra påfrestningar på bromsledningen.
4

Dra bromsbelägg fria från fästet.
5

Komprimera bromsok cylindern. Placera C-klämman på monteringskonsolen, med en del av klämman mot baksidan av fästet och den andra mot bromsoket cylindern. Om klämman glider, placera en av de gamla bromsbeläggen mellan den och cylindern för ett bredare grepp yta. Komprimera cylindern tills den är jäms med fästet.
6

Installera de nya bromsbelägg. Kontrollera att den svarta broms materialet är vänd mot rotorn. Varje hjul använder en boxas uppsättning av bromsar, men bromsarna är universella så långt som vilken sida av rotorn för att placera dem på (så länge broms materialet är vänd mot rotorn).
7

bort repet från fästet och åter skruva fast rotorn. Placera däcket tillbaka på rotorn och finger åt alla muttrarna. Sänk bilen och dra åt alla klackarna med däck järn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57802.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.