Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Transfer Case Removal

En fyra-hjulsdrivna fordon är utrustat med en fördelningslåda. Detta fall ansluts till baksidan av överföringen, och det tar utmatningen från transmissionen och skickar den till både de främre och bakre axlarna på fordonen. Om fördelningsväxellådan raster, sedan vid minsta framaxeln kommer inte att fungera och du kommer inte att kunna delta fyrhjulsdrift. För att åtgärda problemet måste du ta bort överföringen fallet från fordonet för att diagnostisera problemet. Saker du behöver
Jack
Jack står
dräneringskärlet
Tänger
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel uppsättning
växellådslyft

Visa fler instruktioner
1

Dra åt parkeringsbromsen. Lyft den främre delen av bilen med domkraft och sätta pallbockar under bilen. Sätt ett uppsamlingskärl under överföringen. Öppna avtappningspluggen på överföring fallet med 3/8-tums Ratchet och uttag, låt fördelningsväxellådan oljan ut i pannan.
2

Unbolt bakre drivaxeln från axeln med en skiftnyckel, dra sedan änden av axeln. Skjut den bakre drivaxeln ur överföringen. Unbolt främre drivaxeln från framaxeln med en skiftnyckel. Dra den främre drivaxeln ur axeln, skjut ut den ur överföringen.
3

Koppla loss alla elektriska anslutningar som kan finnas med händerna och sedan ta bort avluftningsslangarna hjälp en tång. Koppla manöverlänkage från fallet med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft växellådsdomkraft upp under överföringen fallet och linda kedjorna från jack kring överföringen.
4

unbolt överföringen fallet från transmissionen med hjälp av en fast nyckel och 3/8- tums Ratchet och uttag. Skjut fördelningsväxeln bort från transmissionen med domkraften. Sänk växellådsdomkraft och skjut fördelningsväxellådan ut från under bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62002.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.