Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter intaget Meter Air Flow på en 1993 Toyota Camry

Intaget luftflödesmätare på en 1993 Toyota Camry kallas även luftmassemätare. Detta fästen inline på luftintaget slangen, och det mäter mängden luft som kommer in i motorn. Om sensorn går dåligt, så kontrollera motorn ljuset tänds och motorn går dåligt. För att åtgärda problemet måste luftmassemätaren bytas ut mot en ny, vilket bör ta ca 30 minuter att göra. Saker du behöver
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Luftmassemätare
Visa fler instruktioner
1

Pop huven. Dra av vakuum linje strax ovanför oljelocket på ventilkåpan med händerna. Unbolt intaget slangen från spjällhuset och luftmassemätaren med 1/4-tums Ratchet och uttag och dra slangen bort från motorn.
2

Koppla ledningarna till massan luft flödesgivare med händerna. Unbolt andra slangklämman på luftmassemätaren med 1/4-tums Ratchet och uttag. Dra Luftmassemätare luftflödet bort från motorrummet.
3

in ersättare Luftmassemätare luftflödet in i intaget slangen i samma riktning som den ursprungliga givaren, sedan skruva den på plats med 1/4-tums Ratchet och uttag. Sätt i sele.
4

Anslut den återstående delen av intaget slangen med 1/4-tums Ratchet och uttag, tryck sedan vakuum linje på ventilkåpan med händerna. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61728.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.