Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Chrysler Cirrus Spindle Borttagning

Spindeln på en Chrysler Cirrus kallas också styrspindeln. Det svänger på kullederna i de övre och undre länkarmar, vilket gör att hjulen att rotera med styrlänkaget. Dessa spindlar är gjorda av gjutjärn, och kan gå sönder i en olycka eller från en liten kollision. Skulle din spindel skadas på något sätt, måste du ta bort det från framvagnen så att du kan byta ut den mot en ny. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Mechanics tråd
Kulled separator Tool Review vass tång
Sledgehammer
Visa fler instruktioner
1

lyft framsidan av Cirrus med domkraften. Sätt pallbockar under chassit. Ta framhjulens klackarna med däck järn och satte hjulen åt sidan. Har en assistent håller ner bromspedalen och ta bort navet muttern i mitten av rotorn med 1/2-tums Ratchet och uttag.
2

Unbolt bromsoket från spindeln med 3 /8-tums Ratchet och uttag, dra sedan bromsok av spindeln och hänga den från insidan av stänkskärmen med mekanik tråd.
3

Ta de främre bromsskivorna från navet med händerna. Unbolt tie-rod end från styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Separera tie-rod end från spindeln med kulled separator verktyg.
4

bort sprintarna i övre och undre styrarm kulled med tång. Ta bort de övre och lägre länkarm kulleden nötter från sina armar med 3/8-tums Ratchet och uttag. Slå på sidan av spindeln med släggan och separera den övre länkarm och undre styrarm från spindeln, och samtidigt stödja vikten av spindeln med en extra hand.
5

Dra spindeln försiktigt bort den främre drivaxeln med båda händerna och dra sedan spindeln bort från fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61998.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.