Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att rengöra en Audi Luftmassemätare Sensor

På en Audi motor, är det luftmassemätaren utformad för att mäta mängden luft som kommer in i motorn genom spjällhuset, och sedan skicka informationen till datorn, där den kontrollerar mängden bränsle som går in i motorn. Detta är avgörande för korrekt drift av fordonet. Om luftmassemätaren blir fylld med smuts och fett, kan det inte läsa korrekt, orsakar problem med din motor. Saker du behöver
skruvmejsel
Luftmassemätare Spray
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och lokalisera Luftmassemätare luftflödet. Det ligger mellan spjällhuset och luftfiltret på intaget slangen och har ett kabelnät ansluten till det. Dra ur selen, med händerna.
2

Använd skruvmejsel för att lossa slangklämmorna fäster Luftmassemätare luftflödet till intaget slangen. Dra sedan ut sensorn med händerna och placera den åt sidan.
3

Spraya luftmassemätaren renare frikostigt insidan av sensorn, och se till att spraya ledningar i mitten av sensorn samt. Låt den lufttorka i minst en timme innan du installerar.
4

tillbaka Luftmassemätare luftflödet, med skruvmejsel för att fästa slangklämmorna till endera sidan av sensorn, anslut sedan sele tillbaka på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60108.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.