Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar Generator i en 1993 Oldsmobile Eighty Eight

När lamporna börjar blinka på instrumentbrädan och radion kickar in och ut, det finns en chans att generatorn börjar ta en vändning till det sämre. Det beror, när det börjar förlora utgång, är batteriet uppmanas att ge elkraft till hela bilen, och utan en strömkälla för att ladda sig själv, det är bara så länge batteriet klarar jobbet. Lyckligtvis, om fastställande av det på en 1993 Oldsmobile 88 är ganska okomplicerad. Saker du behöver
skruvnyckel som
1/2-tums breaker bar och uttag
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Byte generator
Visa mer Instruktioner
1

Unbolt negativa sedan den positiva polen på aktiemarknaden batteriet med en skiftnyckel. Placera en 1/2-inch breaker bar och uttaget på änden av remspännaren precis till vänster om generatorn och vrid den moturs så remmen inte längre har spänning. Slip bort remmen från generatorn remskiva.
2

skruva isär generatorn från motorn monteras på framsidan av generatorn med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Lean toppen av generatorn mot kärnan stöd och lossa och skruva isär de elektriska anslutningarna från toppen av generatorn. Ta bort generatorn från bilen. Addera 3

Anslut de elektriska kopplingarna till toppen av generatorn, sedan skruva den på plats med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag. Använd breaker bar att vrida spännaren igen, skjut remmen över generatorn remskiva och släpp breaker bar långsamt.
4

Anslut batteriet, installera den positiva terminalen då det negativa med open- skiftnyckel. Starta bilen och se till att det körs på rätt sätt och att batteriet laddas enligt mätare på instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60259.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.