Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar rotorerna & Bromsbelägg på en Chevy HHR

Byta bromsar och rotorer på Chevrolet HHR är något som du bör göra själv om du vill undvika de höga sysselsättningsgraden som reparation garage ladda dessa dagar. Du kan förvänta dig varje hjul för att ta dig ungefär 30 minuter och du kan göra det i ditt garage eller uppfart. Kontrollera bromsarna och rotorer regelbundet så att de inte sluta bära utöver rekommenderad tjocklek. Om rotorerna har några skador som skåror, eller om de är för tunn, måste du ersätta dem. Saker du behöver
Automobile jack
stoppklossar
stödbenet
Lug Hylsnyckel
ställa
dräneringskärlet
Turkiet Baster
Visa fler instruktioner

1

Öppna motorrummet och tappa hälften av bromsvätska från huvudcylindern med Turkiet baster. Sätt vätskan i tråget för återvinning senare. Placera stoppklossar bakom de bakre hjulen på Chevy. Höj bilen med bilen uttaget. Placera en pallbock under bilen nära fästpunkten. Höj den på ramen.
2

Ta bort muttrarna med rörtång och dra hjulet från fordonet. Ta bort bromsoket från monteringsvagga med en hylsa och spärrskaft för att lossa bultarna. Addera 3

Ta bort den främre dynan från bromsoket. Sätt i käftar Tvingfäste över ryggen bromsbelägg och bromsok. Tvinna den stängd tills bromsok kolv sätena sig själv i okhuset.
4

Ställ bromsok åt sidan, men låt det inte hänga med broms slang eller du kommer att skada linan. Dra bromsrotorn från hjulaggregatet. Installera den nya bromsrotorn över hjulaggregatet. Placera de nya bromsbeläggen i bromsoket.
5

Placera bromsoket på monteringsvagga och dra åt fästbultarna med hylsa och spärrskaft. Placera hjulet tillbaka på Chevy och dra åt muttrarna med rörtång. Ta stödbenet från under fordonet.
6

Sänk Chevy till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet. Pumpa bromsarna flera gånger tills bromsbeläggen avvecklas på ytan av broms rotorer när projektet är färdigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58883.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.