Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar bromsbeläggen på en Mark VIII

The Lincoln Mark VIII använder Teves Mark IV låsningsfria bromssystem. Denna icke-integrerade systemet har en ram monterad modulatorventilaggregat montering och fyrhjuliga kontroll. Det finns inga särskilda blödning sekvenser eller andra skyddsåtgärder än till att inte täppa till systemet med skräp när man trycker på bromsok kolv tillbaka in i huset. Denna reparation är väl inom förmågan hos de flesta hem mekanik, och kräver inga speciella verktyg för att slutföra. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
rörtång
Metric skiftnyckel uppsättning
Tvingfäste
dräneringskärlet
Visa fler instruktioner

1

Lyft upp framhjulet från marken med domkraft och placera en pallbock under ramen för att stödja vikten av fordonet om den faller. Avlägsna hjulet med rörtång och placera hjulet och lug nötter ur vägen.
2

Ta bort de två bromsok fästbultarna och glida bromsok utanför bromsok fästet och bromsbelägg. Avlägsna mellanläggen och slammerförhindrande klipp från de gamla bromsbeläggen innan du slänger den gamla bromsbelägg.
3

Placera C-klämman på bromsok, med en gammal kudde mellan kolven och klämman. Öppna luftningsskruven och komprimera kolven tillbaka in i huset genom att vrida klämman stängd. Fånga någon spiller bromsvätska i tråget. Detta kommer att förhindra att skräp från att tryckas in i det låsningsfria bromssystemet (ABS) på Lincoln.
4

Montera shimsen och slammerförhindrande klipp på nya kuddar, och knäppa dem på plats i bromsok fästet. Slip bromsok tillbaka på fästet och byta bromsok bultar.
5

tillbaka hjulet och sänka bilen från domkraften och domkraften. Dra åt hjulmuttrarna gång mer.
6

Toppa bromsvätskan i huvudcylindern och pumpa bromspedalen flera gånger för att expandera bromsoket.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57543.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.