Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Verktyg för suspensionen på Ford Trucks

Ford lastbil fjädring är en viktig del av ramen. Suspensionen håller hela kroppen av lastbilen och styr styrningen samt attraktionen av Ford. De verktyg som behövs för att arbeta med fjädring är grundläggande handverktyg såsom Ratchet och uttag samt verktyg tillverkade speciellt för dragstängerna och torsion bar. Torsion Bar Tool

En torsionsstav verktyg används på Ford suspensionen att hålla torsionsstaven på plats medan den främre suspensionen justeras. Torsionsstaven används för att hålla vikten på Ford lastbil, och är fäst vid upphängningsarmen och våren. Verktyget håller torsionsstaven på plats medan upphängningsfjäder höjs eller sänks till önskad höjd. En torsionsstav kommer glida ur plats och skada dragstängerna eller andra fjädringskomponenter om detta håller verktyget inte används.
Fjäderben Tamer

En strut Tamer är en verktyg som används på Ford fjädring för att ta bort eller infoga enheten upphängningsfjädern. Verktyget är ett stativ som kan skjutas in i hjulet väl av Ford lastbil och komprimera aggregatet upphängningsfjäder medan den loss från trucken. När suspensionen fjäderaggregatet lösgörs från Ford lastbil, kan staget Tamer glida ut från under hjulhuset och tillgång till församlingen kan lätt vunnit.
Styrstag Tool

En dragstång verktyg används på Ford fjädring för att installera en ny dragstång eller ta bort en skadad styrstag på fjädring. Verktyget liknar en hylsa, men är utformad med en längre cylinder som kan glida in i hjulhuset och på änden av parallellstaget. Parallellstaget Verktyget levereras i allmänhet med olika storlek kråksparkar att passa olika storlek Ford upphängningar. Addera U-joint Driver

En U-joint drivrutinen används för att ta bort U-fog lock och enkelt få tillgång till drivaxeln. Den U-joint fäster drivaxeln till axelarrangemanget av Ford fjädring. Verktyget glider över änden av den U-fog cap liknar en hylsa av en spärrhake set. En spärr kan användas på U-joint förare verktyg för att lossa eller dra åt locket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61503.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.