Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur installerar jag en kabel hastighetsmätarkugghjul ?

Äldre bilar och lastbilar som används en hastighetsmätare kabel som ansluts hastighetsmätaren mätaren i instrumentpanelen till transmissionen . Spinning av överföringen skulle snurra kabeln , som sedan vände mätaren i enlighet med fordonets hastighet . Dessa kablar kan sträckas eller gå sönder med tiden , och om de gjorde det , då du behöver för att byta ut hastighetsmätaren kabeln helt . På så sätt kan mätaren läsa fortfarande korrekt . Saker du behöver
Replacement hastighetsmätare kabel och White litiumfett
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Reach bakom instrumentbrädan och hitta hastighetsmätaren kabeln leder på baksidan av hastighetsmätaren spårvidd . Skruva loss hastighetsmätaren kabel från instrumentbrädan med händerna .
2

Dra kabeln nedåt ut ur instrumentbrädan och ta fram kabeln i mitten av hastighetsmätaren vajerhöljet . Dra kabeln ut ur huset med en tång .
3

Smörj kabelersättning hastighetsmätare med vita litiumfett . Sätt i den nya kabeln i höljet och skjut det på plats med händerna och de tänger tills den går hela vägen in i växellådan .
4

Lyft hastighetsmätaren kabeln tillbaka upp bakom instrumentbrädan och sedan skruva den till baksidan av hastighetsmätaren mätare med händerna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61910.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.