Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Power Slang Steering Trycket på en Sonata

En servopumpen på en Hyundai Sonata tar den roterande energi från motorn och omvandlar den till hydraulisk kraft att driva och dra styrväxel . Eftersom det är ett hydrauliskt system , det finns ett högt tryck och lågt tryck linje , och om högtrycksslang blir en läcka eller ett hål i den , då måste du ta bort och byta ut ledningen , annars styrningen kommer inte arbeta . Men först måste du ta bort det . Saker du behöver
Jack
Jack står
Ficklampa
dräneringskärlet
Linje skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
1

lyfta upp framsidan av fordonet med domkraft och fäst den på pallbockar . Se till att bilen är helt säker på pallbockar innan du kryper under den.
2

Placera ett uppsamlingskärl under servostyrning rack , sedan använda ficklampa för att hitta raden servostyrning . Fäst linje skiftnyckel till ena sidan av linjen och knäcka linjen lös, bara att vrida vridhandtaget ett hår för att avlasta trycket i systemet. Låt vätskan att lämna röret. Om den inte gör det , öppna linjen en aning mer med skiftnyckel .
3

Skruva linjen helt med linjen skiftnyckel när vätskan har lämnat röret , skruva den andra sidan av linjen på styrväxel själv , också använder linjen skiftnyckel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60138.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.