Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter från 2000 Dodge Ram Wheel Hub

Navet på en 2000 Dodge Ram låter framhjulet rotorn att snurra på spindeln. Detta nav anses vara ett nav /lager församling, och det är inte funktionsduglig. Om du hör ett gnisslande ljud från främre änden, så finns det en chans att navet /lagerinrättningen behöver bytas. Du kan göra det själv om en timme eller så med några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Kraftig bungee rep
3/8-tums momentnyckel

Visa fler instruktioner
1

Park Dodge Ram på ett plant underlag. Lyft fram med domkraft och satte Dodge på pallbockar. Ta bort de främre hjulen med däcket järn. Unbolt bromsoket adaptern från spindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Häng bromsoket från fender liner med den tunga bungee rep.
2

Dra bromsrotorn från navet dubbar. Skruva loss spindelmuttern från mitten av navet med 3/8-tums Ratchet och uttag och ta navet från spindeln.
3

Installera det nya navet /lageraggregat på spindel med den nya spindelmuttern. Dra spindelmuttern ner till 185 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel. Sätt tillbaka rotorn på navet, sedan installera bromsok adapterenheten till spindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra ner bromsok adaptern till 130 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel.
4

tillbaka framhjulen med däck järn. Sänk Doge Ram utanför läktaren med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61984.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.