Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en 1968 Mustang Skruvfjädrar

Den 1968 Ford Mustang var en av USA: s första muskelbilar, och det anses vara en klassisk bil. Många människor är att återställa dessa fordon idag, och en sak som de arbetar på är den främre hjulupphängningen. Det beror på att fjädrarna kan sag eller slits ut med tiden, och när de gör det, kan det göra att bilen hanterar och rider dåligt. För att åtgärda problemet måste du byta ut de ursprungliga spiralfjädrar med nya. Det första steget är att ta bort de gamla fjädrarna. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Sprint avdragare
Fjäderkompressor
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa mer Instruktioner
1

Pop huven. Skruva loss stötdämparen från tornet med 1/2-tums Ratchet och uttag. Aktivera parkeringsbromsen. Lyft framsidan av Mustang med domkraften och sätta pallbockar under chassit. Sänk domkraften så att Mustang är på pallbockar. Ta bort de främre hjulen med däck järn.
2

skruva isär botten bultarna på stötdämparen med 1/2-tums Ratchet och uttag. Ta chocken ur främre hjulupphängningen. Placera domkraften under den nedre styrarmen och lyft upp den tills den vidrör armen.
3

Ta av locket på mitten av bromsnavet med händerna, sedan dra ut sprinten pin med saxsprinten avdragare. Unbolt mitten av spindeln med 1/2-tums Ratchet och uttag, samt ta bort navet och trumman från framvagnen.
4

Montera fjädern kompressorn runt spiralfjädern och strama upp tills fjädern är komprimerad och det finns ingen spänning på fjädern. Unbolt övre länkarm från tornet med 1/2-tums Ratchet och uttag.
5

Lossa fjädern kompressorn med 1/2-tums Ratchet och uttag, ta sedan bort fjädern från framvagnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61178.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.