Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur blir jag av Auto Motor Slug

Auto motor slam - eller slug - är dåligt för en motor, eftersom det gör motorn gå varm, isolerar ytorna från att effektivt uttömma värme och hindrar olja från dränering som det ska, vilket resulterar i överkonsumtion av olja. Det pluggar också upp motorns inre andning, så småningom orsakar oljeläckage och andra fula problem. Lyckligtvis finns det enkla saker du kan göra för att befria din motor olja slam och dessutom även förhindra att olja slam från att bygga upp i första hand. Saker du behöver
Syntetisk motorolja
Sea Foam motor behandling
bilmekaniker
Visa fler instruktioner
1

Utför ett oljebyte eller ta bilen till en bilmekaniker och be honom att göra det. Detta kommer att kräva både olja och oljefilter bytas ut helt. Ersätt med en rent syntetisk motorolja såsom Castrol GTX. Detta kommer att hjälpa till att städa bort alla befintliga slam och samtidigt hålla den från att reformera.
2

Byt olja i bilen var 1000 miles eller varje månad tills motorn börjar köra klart. När den har, kan du växla tillbaka till 3.000 mil underhållsplanen. Detta kommer att säkerställa att motorn är helt rengjord av slam, så att regelbundet underhåll senare kan hålla den från att bygga upp igen.
3

Lägg Sea behandling Foam motor till din bil. Se till att motorn är varm, sedan hitta en vakuumledning som matar alla cylindrar, såsom PCV slang eller vakuumet bromsboostertryck linje. Koppla ur vakuum linje och långsamt hälla Sea Foam i vakuum linje med motorn på tomgång. Häll i 1/3 till 1/2 kan av Sea Foam, sedan stänga av motorn och låt den sitta i minst 10 minuter innan du ansluter vakuum linje. Starta motorn.
4

Har motorn spolas på din lokala mekaniker butiken var 40.000 till 50.000 miles.
5

Noga övervaka din motor för några tecken på att samla slam. Om motorn inte är igång trögt eller varmt, eller om motorn stannar, ta bilen till en bilmekaniker direkt. Andra tecken kan vara märkbara oljeläckor och rök från avgasröret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61758.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.