Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man utför en 1992 Honda Accord Job Broms

De bromsbelägg på en 1992 Honda Accord är gjorda av en kombination av metalliska och icke-metalliska material. Detta skapar ett friktionsmaterial lämpligt för att stoppa fordonet, men inte orsakar skador på metallen brake rotor. När detta material börjar slitas ut - vanligtvis var 25.000 till 35.000 miles - kan du höra ett gnisslande ljud. Byte av bromsbeläggen på 1992 Honda Accord är en relativt enkel uppgift att slutföra. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Ratchet
Hylsnyckelsats
Tvingfäste
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lossa, men ta inte bort, de främre muttrarna med Ratchet och uttag.
2

Höja fordonets front med en domkraft och fäst den på pallbockar.

3

bort muttrarna och dra hjulet från Accord.
4

Titta på baksidan av bromsok och lokalisera de övre och undre bromsok bultar. Lossa, men ta inte bort, den övre bromsok bolt med Ratchet och uttag. Denna bult kommer att fungera som en vridpunkt för bromsoket. Lossa och ta bort den nedre bromsok bolt med Ratchet och uttag.
5

Pivot bromsok uppåt och bort från bromsbeläggen.
6

tag i det gamla bromsbelägg och dra dem från monteringsbeslagen, även känd som bromsok fästet. Notera hur dynorna lossnar som de nya måste placeras på samma sätt.
7

Dra ut hållarna metall pad. Dessa är de tunna metall shims kvar i bromsok fästet efter att ta bort dynorna. Den 1992 Accord har en övre och en undre hållare på varje sida av fordonet
8

Place de nya pad trotjänare i bromsoket fästet,. De kan bara gå på ett sätt. Lyssna efter ett klickande ljud för att indikera de sitter.
9

Montera de nya bromsbeläggen i bromsoket fästet i samma riktning som de gamla.
10

Placera en C-klämma över bromsoket, med den fasta delen placerad i klämman så att den kommer i kontakt baksidan av bromsok och skruven kontakterna del bromsok s kolv. Dra åt C-klämman tills bromsok kolven är helt nedtryckt i bromsoket kropp.
11

Pivot bromsok nedåt tills det täcker de nya bromsbelägg därefter dra åt de övre och undre bromsok bultar. Dra den övre och undre bromsok bultar till 33 foot-pounds av vridmoment med en momentnyckel och uttag.
12

Upprepa steg 3 till 12 för bromsbelägg på andra sidan av Accord.

13

Höj bil utanför på pallbockar med domkraft sedan sänka den till marken. Tryck ner bromspedalen flera gånger tills den känns fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58875.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.