Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort 1983 Jeep CJ-7 värmeelementet

värmeelementet i en 1983 Jeep CJ-7 skapar den värme som klimatsystemet använder för att värma hytten. Om värmeelementet sönder eller utvecklar en läcka, då kylmediet som hjälper till att generera den värme kan tömma in i kupén, och det kan leda till att motorn överhettas. För att lösa problemet, måste du först ta bort värmeelementet från instrumentbrädan av CJ-7 så att du kan antingen reparera eller byta ut den defekta enheten. Saker du behöver
dräneringskärlet
platt skruvmejsel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Sätt ett uppsamlingskärl under jeep kärna stöd. Pop öppna huven och öppna kylarlocket. Öppna petcock på botten av kylaren och tömma ca 2 liter kylvätska i dräneringstråget. Stäng petcock med händerna.
2

Avlägsna Värmeslangarna från värmeelementet fästet på brandväggen med platt skruvmejsel. Koppla ledningarna till värmaren kärna med händerna. Unbolt montering värmeelementet från brandväggen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Dra ut sladdarna värmereglaget från värmaren rutan under instrumentbrädan med händerna. Luta värmararrangemanget från undersidan av passagerarsidan av instrumentbrädan och ta ut det från under instrumentbrädan.
4

Ta bort skruvarna på baksidan av värmararrangemanget med stjärnskruvmejsel. Dra ut värmeelementet från värmararrangemanget med händerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61805.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.