Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar bränslefilter på en 1996 Honda Accord LX

På vissa bilar är bränslefiltret gömd under bensintanken, i de små fördjupningarna i bilen. I en 1996 Honda Accord LX är bränslefiltret på passagerarsidan brandvägg, och är lätt att lokalisera och åtgärda om så behövs. Om din bil är att ha ojämn tomgång problem eller snavar på acceleration, är ett bra ställe att börja byta ut bränslefiltret, Honda rekommenderar att du gör det på regelbunden basis. Saker du behöver
Linje skiftnyckel uppsättning
skruvnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Byte bränslefilter kit
Visa fler instruktioner

1

Pop huven och leta reda på tjänsten bulten på bränsleskenan överst på motorn. Lossa bulten med hjälp av en rad skiftnyckel och en U-nyckel för att avlasta bränsletrycket i systemet. Öppna gasen luckan och ta bort tanklocket.
2

Leta bränslefiltret på passagerarsidan brandvägg. Ta bort de övre och nedre anslutningar bränsleledningarna på filtret använder linjen skiftnyckel. Skruva loss bränslefiltret från brandväggen konsolen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Bolt ersättning bränslefiltret i bränslefiltret fästet, se pilen på filtret pekar mot bränsleledningen på toppen av filtret som leder till bränslefördelningsröret.
4

Anslut den nedre bränsleledningen in i botten av bränslefiltret använder linjen skiftnyckel. Installera genom bulten på övre bränsleledningen. Sätt i den nya brickor medföljer bränslefiltret mellan bulten och bränsleledningen, sedan mellan bränsleledningen och filtret. Dra ned den övre bränsleledningen med en rad skiftnyckel.
5

Starta bilen och se till att det inte finns några läckor. Om det finns, kontrollera alla anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60301.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.