Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur installerar jag en Krängningshämmarlänkens i en Honda Element?

Den krängningshämmare på en Honda Element är också kallad krängningshämmaren, och det driver fordonets bredd. Dess uppgift är att ansluta båda hjulen till varandra så att fordonet förblir stabilt runt hörn och hanterar bättre. Sambandet mellan krängningshämmaren och suspensionen kallas vingla länkfältet slut, eller stabilisator länk. Dessa länkar har bussningar på varje ände, och om de slits kommer krängningshämmaren vara ineffektiva. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Lyft framsidan av elementet med domkraften. Sätt pallbockar under chassit och sänka bilen så att den vilar på dem. Ta bort de främre hjulen med däcket järn och ställa ut dem på arbetsytan.
2

Leta stabilisatorn länken, som löper parallellt med de främre stagen och går från strax under spiralfjädern till lägre kontrollgruppen. Sätt en skiftnyckel mellan fästet på krängningshämmare och bussningen på slutet länken för att hålla ändlänken fortfarande. Unbolt bulten på den motsatta sidan av sambandet med 3/8-tums Ratchet och uttag. Upprepa processen för den övre anslutningen på staget. Ta sedan Krängningshämmarlänkens ur främre hjulupphängningen.
3

in länken ersättare stabilisatorn i framvagnen. Sätt fast nyckel mellan fästet på krängningshämmaren och bussningen på slutet länken för att hålla ändlänken fortfarande. Montera bulten på motsatta sidan med 3/8-tums Ratchet och uttag. Upprepa för den övre länken.
4

tillbaka framhjulen med ett däck järn. Sänk Element av domkraften står med en domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61759.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.