Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter Frambroms på en 2000 Dodge Grand Caravan

Bromsbelägg arbete med broms rotorer för att skapa friktion, som stannar och saktar din 2000 Dodge Grand Caravan. Friktionen slits också ner bromsbeläggen. Hur ofta du måste byta bromsbeläggen är i förhållande till mängden av de använda får. De nya bromsbelägg är inte dyra, och varje hjul tar ca 30 minuter för att installera de nya bromsbelägg. Om du gör projektet själv, kan du spara pengar på höga arbetskraftskostnader på verkstaden. Saker du behöver
Automobile jack
bromsok kolv verktyg kilar
Wheel
rörtång
Jack stå
Hylsnyckelsats
Turkiet Baster
dräneringskärlet

Visa mer instruktioner
1

Drain ungefär hälften av bromsvätska från huvudcylindern med Turkiet baster. Huvudcylindern är i motorrummet på förarsidan, i ryggen. Placera vätskan i avloppet pan, och ta det för korrekt återvinning. Placera stoppklossar bakom bakhjulen. Höj Grand Caravan med bil uttaget. Placera en pallbock under van nära fästpunkten, och höja den till ramen. Avlägsna muttrarna från hjulet med rörtång. Dra hjulet från bilen.
2

Lossa bromsok behålla stiften med socket och ratchet. Lyft tjocklek av hjulet församling. Ta bort bromsbeläggen från bromsoket, och kasta dem. Sätt kolven verktyget i bromsoket, och vrid det tills kolven placerar sig i okhuset.
3

Montera de nya bromsbeläggen i bromsoket. Placera den på fästet och dra åt de kvarhållande stift med en socket och ratchet. Placera hjulet på vagnen och dra åt muttrarna med rörtång. Ta stödbenet från under van. Sänk bilen till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet.
4

Lägg bromsvätska till huvudcylindern som behövs när projektet är klart. Pumpa bromsarna flera gånger tills pedalen är fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58637.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.