Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man reparerar Auto Brakes


Auto broms reparation är en gör-det-själv-jobb om du har rätt verktyg och lite erfarenhet av bilreparationer. Du behöver ett par extra hjälpande händer och planerar att spendera ungefär en halv dag att sätta på en ny uppsättning bromsar. Om allt du behöver är skor eller dynor, tar jobbet kortare tid. Läs vidare för att lära sig att reparera bromsarna bilverkstäder. Instruktioner
1

Säkra ditt fordon och Jack upp. De två främre däcken måste vara igång för att ta bort dem och reparera bromsarna.
2

bort däcken. Använd domkraften och lug nut remover som kom med din bil. Ställ dina muttrarna åt sidan med däcket för enkelt byte. Addera 3

Ta bort bromscylindern och kuddar. Använd en hydraulisk skiftnyckel för att ta bort beslagen och skjut sedan cylindern off. Om du har trumbromsar måste du ta bort bromsen täcka och ta av bromsbackarna.
4

Anslut bromsledningen så bromsvätskan inte läcker ut över golvet.

5

Installera nya kuddar och byt ut cylindern. Vrid den nya bromscylindern så långt det går för hand och sedan dra åt skruvarna. Köp rätt kuddar och cylindrar på din lokala bildelar leverans butik.
6

Lufta bromsledningen vid behov efter däckbyte. Har den som hjälper dig trycka på bromspedalen inne i bilen tills bromsningen känns normal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56849.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.