Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur ändrar jag en dragstång på en 1997 Suburban?

Styrsystemet på en 1997 Chevrolet Suburban använder slips länkhuvuden som ansluter resten av kopplingen till spindeln. Dessa slips länkhuvuden är justerbara, och ger dig möjlighet att ringa i tån på den främre änden. Om du märker att däcken börjar bära felaktigt, sedan justera slips länkhuvuden är det första ställe att börja. Tie länkhuvuden kan bära ner, och om någon av dem gör det, kanske du märker överdrivet däckslitage. För att åtgärda problemet måste du ändra Dragstång slut, vilket tar ungefär en timme att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Paint markör
skiftnyckel set
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Needle-näsa tänger
ersätter tie rod end
ersätter saxsprint
Visa fler instruktioner
1

Park Suburban och lägg i parkeringsbromsen på. Lyft fronten på SUV med domkraften och sätta pallbockar under ramen. Ta bort de främre hjulen med däck järn och lägg dem åt sidan.
2

Leta parallellstaget ände som ligger på framkanten av spindeln, och ansluter till styrlänkaget som kör fordonets bredd. Gör en markering på gängorna på styrstag ände där dragstång låsmuttern Ansluts till gängor med en färg markör.
3

Ta bort sprinten på kulleden på slipsen stavände med tång. Unbolt Dragstång änden från spindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra Dragstång änden av spindeln. Lossa låsmuttern på styrstaget med en U-nyckel, lossa och avlägsna Dragstång änden från styrlänkaget med skiftnyckel.
4

Installera det nya slutet dragstång på styrlänkaget med en U-nyckel, och trä den på tillräckligt långt att märket du gjorde i steg 2 är inriktad på samma sätt på låsmuttern, se till att anpassningen är så nära originalet som möjligt. Installera Dragstång änden på spindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag och montera stiftet ersättare sprinten i tie rod end.
5

Bolt tillbaka hjulen på den främre änden med däck järn. Sänk Suburban off av pallbockar med domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61962.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.