Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort min 2003 Excursion Exhaust

Avgaserna på en 2003 Ford Excursion skapar en passage för avgaserna görs av motorn för att avsluta den stora SUV. Ju slätare dessa gaser flöde, desto mer hästkrafter och vridmoment som motorn kan avge. Om du vill få hästkrafter och vridmoment, kan du ta bort lager avgaserna för att installera en ny. Processen ska ta dig runt två timmar. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Tigersåg
Metal återgående sågblad
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Spray tränger olja
Hörselskydd
Ögonskydd
Visa fler instruktioner
1

Sätt Utflykt på en uppsättning pallbockar med domkraft, placerad så att du kan få under SUV bekvämt. Spraya alla bultarna som håller avgaserna tillsammans med spray penetrerande olja, och göra samma sak med galgar gummi avgaser.
2

Dra ledningarna på avgassystemet som leder till syre sensorerna med händerna. Titta ner längden på avgas och hitta där avgaserna bultas ihop. Unbolt bakre delen av avgaserna från sig med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta den bakre delen från galgar med spett, dra sedan avgaserna ut från undersidan av SUV, bär den över axeln. Om det behövs, skär den bakre delen på mitten med tigersåg och blad av metall för att ta bort det lättare.
3

Sätt på hörsel-och ögonskydd. Skär den mellersta delen av avgaserna med tigersåg och metall Tigersågblad såg för att göra det lättare att ta bort avgaserna från undersidan av Excursion, ta sedan ut den bakre delen av mittsektionen med händerna. Unbolt främre delen av mittsektionen från avgassystemet med 3/8-tums Ratchet och uttag och sänka den från Ford.
4

Skär den främre delen av avgassystemet med tigersåg så att du kan ta bort det i mindre bitar. Skruva loss avgasröret från utblåsningsgrenrören med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag, ta sedan bort den främre delen av avgassystemet med händerna, med hjälp av spett att släppa avgaser från galgar om det behövs.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61713.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.