Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Mustang Cobra Rotor

Ford Mustang Cobra använder ett hydrauliskt bromssystem som innefattar ett skivformat rotor. Denna rotor är friktionen yta som stoppar bilen när bromsok pressar kuddar mot det. Rotorn kan bli skeva och skadade, eller helt enkelt utsliten, avlägsnande för utbyte kommer att ta den genomsnittliga helgen mekaniker ca 30 minuter att slutföra. Saker du behöver
Ordet jack
Jack stå
Hylsnyckelsats
rörtång
Skruvmejslar
buntband
Visa fler instruktioner
1

Lyft Cobra genom att placera domkraft huvudet på en rambalk nära hjulet och sedan pumpa spaken tills hjulet är i luften. Placera inte uttaget på kroppen eller fjädringskomponenter. När hjulet är upp, stödja jack med en pallbock i samma allmänna plats på en ram järnväg.
2

Ta av hjulet genom att vrida muttrarna i en moturs riktning. Dra hjulet direkt från navet och hjulbultar, och ställa det ifrån arbetsområdet. inspektera bromsen för skador eller skräp.
3

bort bromsok och belägg genom att vrida de två bultarna rear mount moturs sedan skjuta bromsok från rotorn. Cobras har större än vanliga bromsar komponenter, men generalförsamlingen är samma som de flesta bilar och lastbilar. Dynorna kan tas från oket och ställ åt sidan, och tjockleken bör placeras på en styrarm eller stöds med buntband. Låt inte bromsoket dinglande av bromsledningar.
4

Drag av rotorn direkt från navet. Om modellen har en målvakt skruv i centrum av rotorn, vrid den moturs och dra rotorn gratis. Rotorn kan nu återuppstått eller bytas ut.
5

ihop bromssystemet och byter hjulet, när rotorn ersätts, sänk sedan Mustang. Upprepa proceduren på motsatt hjulet som rotorer bör bytas parvis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57504.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.