Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

1994 Chevy P /U Tändningslås Installation

Tändningslåset på en 1994 Chevy pickup truck är konstruerad för att starta trucken med tändningsnyckeln. När nyckeln har vridits ett par tusen gånger, kan kontakterna inuti brytaren börjar bära ner, vilket orsakar problem med trucken startas. Om detta händer kommer det bli svårt att starta bilen och så småningom, kommer det inte att starta alls. För att åtgärda problemet måste växeln tas ur lastbilen och en ny installerad. Saker du behöver
kryssmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter tändningslåset
Visa mer Instruktioner
en

Unbolt trim panelen under rattstången med 1/4-tums Ratchet och uttag och dra bort det från instrumentbrädan. Unbolt kåpa runt rattstången med en Phillips-skruvmejsel.
2

skruva isär Blinkersomkopplaren och summer switch från rattstången med 1/4-tums Ratchet och uttag, låt dem hänga från kolonnen. Unbolt låscylindern skruven från låscylindern med 1/4-tums Ratchet och uttag, dra sedan bort den från kolonnen.
3

skruva isär rattstången från instrumentpanelen med 1/2-tums Ratchet och uttag och sänk kolonnen. Unbolt dimmer från kolonnen med 1/4-tums Ratchet och uttag. Kontrollera att tändningen är i Off-Lock ställning, och om nödvändigt, sätta nyckeln i brytaren för att se till att det är på den platsen. Skruva loss tändningslåset från kolonnen med 1/4-tums Ratchet och uttag, och sedan dra i spaken bort från kolonnen.
4

Kontrollera ersättning tändningen är i Off-Lock position. Montera omkopplaren på kolonnen med 1/4-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka dimmer på kolonnen med 1/4-tums Ratchet och uttag, sedan skruva kolumnen till instrumentbrädan med 1/2-tums Ratchet och uttag.
5

tillbaka summern switch och Blinkersomkopplaren med 1/4-tums Ratchet och uttag, sedan tillbaka låscylindern med 1/4-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka beklädnaden runt rattstången med 1/4-tums Ratchet och uttag, sedan installera trim panelen under kolumnen med 1/4-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61594.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.