Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man ändrar främre bromsbelägg på en 1994 Ford Explorer

framhjulet skivbromsar i Ford Explorer är en stor förbättring till trumbromsar används på tidigare Ford-modeller. Skivbromsar har överlägsen bromskraft jämfört med trumbromsar, och är mycket lättare att ersätta för gör-det-själv mekaniker. En vanlig broms jobb för framdäcken på en Ford Explorer tar ungefär en timme. Ersättning krävs vanligtvis vart tredje till femte år, beroende på kvaliteten och typen av bromsar som används på fordonet, samt hur ofta du kör och var. Saker du behöver
Däck järn
Ordet jack
Uppsättning pallbockar
Socket Rope skiftnyckel
eller bungee rep
Tvingfäste
Visa fler instruktioner

1

Lossa muttrarna på framdäcken på SUV. Ställ bilen i parken.
2

Satsa golvet jack under framaxeln på fordonet. Höj SUV tills framdäcken är minst två inches från marken. Ställ in domkraften under samma axel som domkraften.
3

bort bromsoket monteringsfäste (den halvmåneformade fäste bakom däcket) från rotorn med hylsnyckel. Häng den från hjulet väl med bungee att undvika belastning på bromsledningen.
4

Dra klippen broms återhållsamhet från fästet. Det finns två clips som håller i varje bromskloss. Dra bromsbelägg ut.
5

Komprimera bromsoket cylinder med C-klämman genom att klämma den stationära änden av den på baksidan av konsolen och den rörliga änden på cylindern. Komprimera cylindern tills den är jäms med fästet.
6

Sätt i de nya bromsbelägg i spåren där de gamla Dynorna. Ställ klippen i att hålla dem. Kontrollera att den svarta broms materialet av dynorna är vänd inåt, mot rotorn.
7

Bolt fästet tillbaka på rotorn och åter fästa däcket på fordonet. Sänk Utforskaren och dra åt alla muttrarna med däck järn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57717.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.