Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar bromsbeläggen på en Subaru Outback

Bromssystemet på Subaru fordon Outback modellen innehåller bromsrotorn, bromsok, bromsledningarna och bromsbelägg. När bromspedalen trampas ner, var och en av dessa bromskomponenter arbeta tillsammans för att stanna fordonet. Bromspedalen trycker bromsvätskan genom bromsledningarna till bromsoket. Tjockleken komprimerar då bromsbeläggen till båda sidor av bromsrotorn att stanna fordonet. När bromsbeläggen slits ner till till slitagevarnarna kommer dynorna behöver bytas och rotorerna måste vändas eller bytas ut. Saker du behöver
Däck Tool Review Jack
Jack står
Liten brytjärnet
1/2-tums spärrnyckel
1/2-tums enhet uttag satt
Rope
Tvingfäste
Nya bromsbelägg
Visa fler instruktioner
1

Park Subaru Outback på plan mark i en säker arbetsmiljö område.
2

Lossa muttrarna på framhjulen med däck verktyg eller en rörtång.
3

Jack framsidan av Subaru Outback upp och placera pallbockar under utsedda stöttningspunkter som finns på båda sidor av fordonet. Därefter, sänk domkraften så att Outback sitter säkert och jämnt på pallbockar.
4

Finish lossa muttrarna från framsidan chaufför-sidan och främre passagerarsidan hjul. Dra hjulen av och sätta hjulen ner platt så att de inte kommer att rulla.
5

Flytta tillbaka till förarsidans framhjul och lokalisera bromsok, som är monterad på sidan av bromsrotor. Skjut lilla brytjärnet i öppningen på toppen av bromsoket. Bänd bromsok fram och tillbaka tills oket är löst nog för att ta bort från bromsskivan.
6

Lokalisera de två skruvarna på baksidan av bromsok. Ta bort de två skruvarna låspinnen från den övre och nedre delen av bromsok med en 1/2-tums enhet ratchet och en socket.
7

Skjut bändjärn under botten av bromsok och bända bromsok uppåt. Ta bromsok med händerna och dra bort den från sidan av rotorn. Häng bromsoket till sidan av ramen järnväg eller till styrspindeln med en liten bit av repet.
8

Ta bort den inre bromsbelägg från tjocklek. Sätt i Tvingfäste insidan av bromsok mot den yttre bromsklossen. Komprimera den yttre bromsbelägg mot bromsok cylindern genom att vrida C-klämman medurs. När bromsok cylindern är helt komprimerad, skruva av C-clamp och ta bort den från bromsoket. Avsluta bort den yttre bromsklossen och andra bromssystem tillbehör från bromsoket.
9

Placera de nya bromsbelägg och broms tillbehör pad i bromsoket. Sätt bromsok tillbaka på bromsrotorn. Skruva fast de två bakre skruvarna glidstiftet tillbaka och dra åt dem med Ratchet och uttag. Skjut hjulet om och skruva muttrarna på klackarna. Dra åt muttrarna ner tätt med rörtång.
10

Flytta till den främre passagerarsidan hjul och följ samma steg som beskrivs ovan för att byta bromsbelägg. Sedan, bara vända samma steg ovan för att installera de bromsande delarna. När du är klar, vev Outback och komprimera bromspedalen in och ut fem eller sex gånger. Detta kommer att ställa nya bromsbelägg till broms rotorer och avlägsna eventuell luft ur bromsledningarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58063.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.