Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en Cadillac Generator

Om generatorn på din Cadillac slocknar, måste du få den fasta ganska snabbt. Annars kommer ditt batteri laddas inte och nästa gång du går att starta bilen, hittar du själv fastnat på vägen. Jobbet i sig är inte särskilt svårt, men det kan ta ungefär en timme att göra med rätt verktyg. I det här fallet är projektet fordonet en 2004 Cadillac Escalade, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
skruvnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
1/2-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Byte generator

Visa fler instruktioner
1

Koppla den positiva polen från batteriet, med hjälp av en skiftnyckel. Sedan unbolt batterikabeln från generatorn med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Koppla bort kablaget från generatorn på samma gång.
2

Använd 1/2-tums ratchet, förlängning och uttag på spännaren och vrida den för att släppa spänningen på drivremmen. Ta drivremmen bort av generatorn. Addera 3

skruva isär generatorn från motorn parentes, med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra ut generatorn och ställ den åt sidan. Ställ ersättare generatorn i motorfästet och skruva den på plats, med fabriken hårdvara och 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Använd 1/2-tums ratchet, förlängning och uttag för att flytta spännaren igen och ställ den över generatorn, då Dra remmen enligt bilden dekal på kärnan stöd av fordonet.
5

Anslut batterikabeln till generatorn och till batterikabel, med hjälp av en skiftnyckel. Koppla sedan in i generatorn kablaget. Starta bilen och låt den gå i 10 minuter, med ögonen på spänningen mätaren. Om det stannar stadigt på strax under 14 volt, så att matchen var klar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60295.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.