Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man reparerar en Automotive Linje Luftkonditionering

Nya luftkonditionering slang är dyra. Ofta kan en enkel reparation spara hundratals kronor. Reparera linjer luftkonditionering indelas i två kategorier. Man reparerar aluminium beslag, den andra handlar om att reparera eller byta ut gummislangen. I vissa fall är en enkel A /C slang linje skarv allt som behövs medan andra kräver en komplett slang återuppbygga. I båda fallen, många bildelar butiker och luftkonditionering servicecentra erbjuder återuppbygga tjänsten. Saker du behöver
mekaniker handverktyg
Vise
Hack såg
Razor kniv
Slang pressverktyg
Visa fler instruktioner
1

Inspektera misslyckades slang och antingen reparera det på fordonet eller ta bort den för reparation. Om reparationen kan göras på fordonet, skär den fransade eller sliten del av gummislangen i två stycken. Infoga en rad skarv och bifoga slangklämmorna att säkra skarven på plats.
2

bort hela slangpaket från fordonet att bygga enheten. Byt den ena eller båda slangarna om någon har hål, är torr-ruttnade, spruckna, sköra eller mildras av oljemättnad.
3

Placera slangkopplingen i ett skruvstäd. Använd en bågfil för att avlägsna aluminiumkapsylen aluminium montering. Skär den exponerade slangen med en rakkniv kniv för att enkelt ta bort aluminium montering. Mät slangen för nya slangbyte och skär den nya slangen till önskad längd. Sätt i nya pressningar över utbytesslang och sätt de gamla rördelar till nya slangen. Placera den nya slangen med den nya krusning i ett pressverktyg och tryck nedåt på pressverktyg handtaget. Upprepa denna process för varje beslag.
4

Kontrollera reparerade slangen för fasta och täta kopplingar. De bör inte vrida eller flytta på något sätt. Byt ut alla i fråga innan du sätter dem på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60693.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.