Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur identifiera Clutch Problem

Diagnostisera en koppling problem på rätt sätt kan du spara tid och pengar genom att precisera problemet och undvika onödigt underhåll. Praktiskt taget alla motorfordon har någon form av koppling mekanism i deras smink. Genom att förstå de ljud och åtgärder av en brist koppling, kan du reparera problem på allt från din bil till din ridning gräsklippare. Instruktioner
Diagnos kopplingen probelms
en

halkning är det vanligaste problemet. Provköra fordonet. Anteckna alla ljud och handlingar inte är normala i kopplingen verksamhet. Kör i en lägre växel än hastigheten kräver och om motorn tävlingarna, är kopplingen slirar.
2

pladdrande är ett annat vanligt problem. Detta är ett ryck och och ta tag åtgärder som uppstår när kopplingen är inkopplad. Om tjattrande sker, kontrollerar fordonets delar runt kopplingen först. Om inget externt orsakar tjattrande, avlägsnande och demontering av kopplingen kommer att krävas.
3

Slitna eller beslagtagna lagren kan förorsaka högfrekventa gnäller. Om inte reparerade, kan dessa skrik förvandlas till slipning ljud.
4

Chirping ljud orsakas av vibrationer i kopplingens manövreringsmekanismen.
5

Svårt att pressa kopplingspedalerna är ett symptom på stickning eller bindning i kopplingen. En blockering eller slitna tätningar i hydraulsystemet också kommer att göra det svårare att trycka ner pedalen.
6 p Om pedalen inte kommer tillbaka när deprimerad, kan problemet vara att kopplingen är defekt slav eller huvudkoppling cylinder. Luft i hydrauliken kan också orsaka brist på handling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59892.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.