Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en Fender på Honda

fender på en Honda ligger på framsidan av fordonet. Den fender är plaststycket som täcker ramen på Honda från dörrkarmen till den främre stötfångaren. Den fender hålls på ramen av Honda av många bultar. För att ta bort stänkskärmen måste du öppna huven för att ta bort den övre bulten och ta bort hjulet för att få bort de nedre bultarna. Saker du behöver
Jack
Socket Ratchet
ställa
Skruvmejsel
Nya Honda fender
Visa fler instruktioner
1

bort klacken muttrarna på däcket med ett däck verktyg. Palla upp framsidan av Honda på den sida där du planerar att ersätta fender. Avlägsna däcket från ramen av Honda.
2

bort plasten låsflikarna förbinder hjulet väl till ramen av Honda med en skruvmejsel. Hjulet är väl plastskyddet i hjulhuset. Dra hjulet väl bort av ramen hos Honda.
3

Öppna huven på Honda. Med hjälp av en spärrhake och uttag, ta bort bultarna som håller fendern till ramen av Honda under huven och i hjulet väl. Inte tappa inte åt bultarna. Dra fender utanför ramen av Honda.
4

Placera den nya fender på ramen av Honda och ersätta alla bultarna. Dra åt bultarna med Ratchet och uttag.
5

Stäng huven och byt däcket till ramen. Placera muttrarna tillbaka på däcket. Sänk Honda till marken och dra åt muttrarna på däcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57634.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.