Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar på framnavet i en Tahoe

På en äldre Chevrolet Tahoe, är de främre rotorerna höll på kroppen av en spindel, och rotera runt en uppsättning lager. Detta innebär att varje gång du behöver för att få rotorerna påslagen en äldre Tahoe, du måste installera nya lager och tätningar, vilket kan bli dyrt. På 2001 och nyare Chevrolet Tahoes använder främre hjulupphängningen en förseglad navaggregat, som är enkel att byta ut och inte behöver ändras med varje Saker broms jobb du behöver
Jack
pallbockar
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Metallkrok
Replacement nav
Blue Gänglåsning
Visa fler instruktioner
1 < p> Lyft upp framsidan av fordonet med domkraft och fäst den på pallbockar. Se till att bilen är helt säker på pallbockar innan du kryper under. Ta bort de främre hjulen med däcket järn och placera dem åt sidan, ur arbetsytan.
2

Unbolt bromsoket från styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan hänga bromsok från spiralfjädern med metallkrok. Drag av rotorn från den navaggregatet och lägg den åt sidan.
3

Följ den elektriska anslutningen från baksidan av navet tills du når selen korsningen på ramen. Koppla ur selen och sedan fri den elektriska anslutningen från fästena som håller den till den övre länkarm. Se till att selen inte är ansluten till något innan du fortsätter.
4

skruva isär navet från styrspindeln med en 3/8-tums Ratchet och uttag, tillgång navet från bakom styrspindeln. Täck två trådar på slutet av varje navbulten med blå Gänglåsning. Placera sedan ersättande navet på knogen och skruva den på plats med navbultarna och 3/8-tums Ratchet och uttag. Kör den elektriska anslutningen tillbaka upp till anslutningen på ramen och anslut den på plats.
5

tillbaka rotorerna och bromsok i omvänd ordningsföljd. Sätt tillbaka framhjulen med däcket järn och sänka bilen tillbaka till marken, med hjälp av domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60162.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.