Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man ger Auto Repair Uppskattningar

Kanske du eller dina vänner inte vet tillräckligt om bilar att säga om mekaniker uppskattning för fastställande den senaste problemet är verkligt eller inte. Misströsta inte: Även om du inte känner en generator från ett hål i marken, kan du fortfarande lära dig att göra egna uppskattningar bilverkstäder och jämföra dem med vad mekanikern säger. Instruktioner
1

reda på vad reparationer måste göras, oavsett om du vet hur man gör analysen själv eller vänta på att höra vad mekanikern diagnoser som problemet.
2

Fråga din vanliga bilverkstad eller återförsäljare vad deras arbetskostnaden är, och hur länge de tror att det kommer att ta att åtgärda problemet. Du förmodligen inte kommer att få ett exakt antal timmar, men även ett begränsat sortiment kommer att hjälpa dig att göra dina beräkningar bilverkstäder.
3

Lär kostnaden för reservdelar. Om de är "Original Equipment Manufacturer" produkter - tillverkade av biltillverkaren - du vill inte betala mer än tillverkarens rekommenderade pris. Använt en del priser har ett bredare utbud, så begär garaget plocka något från mitten av flocken.
4

Se till att du förstår exakt vad mekanikern kommer att göra. Om du tar bilen för rutinmässigt underhåll, kan din bilverkstäder uppskattning vara en underskattning om återförsäljaren beslutar att spola kylmedel eller rotera däcken ett par tusen miles tidigt.
5

Kolla in alla delar av notan. Diverse avgifter kan täcka trasor som används på din motor eller farligt avfall deponiavgifter, men de kan också användas för att lägga till några extra dollar till den totala.
6

Ställ frågor om något på räkningen som du förstår inte, oavsett om det är oläslig handstil, obegripliga techno-babbel eller tjänster du inte begärt. När du har alla fakta, gör din egen uppskattning bilverkstäder och se om vad du debiteras ser alltför högt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59853.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.