Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man identifierar en Marvel-Schebler Carb

Marvel-Schebler förgasare mix bränsle och luft i rätt proportioner så att bränslet brinner effektivt i en motor. De kontrollerar den exakta andelen av luft släpps in i motorn. Med en välskött förgasare, kommer din motor drivs effektivt. Å andra sidan kan en förgasare i dåligt skick orsaka din motor att misslyckas helt. Om du funderar på att fixa din motor, är det viktigt att först identifiera denna komponent. Instruktioner
1

Undersök maskinen. Marvel-Schebler förgasare finns normalt i jordbruksmaskiner och arbetsmaskiner. Om du trimma en bil eller annat fordon, är det osannolikt att ha en Marvel-Schebler förgasare.
2

Leta efter en komponent nära motorn som har ett stort hål i den. Den exakta platsen och utseende av förgasaren kommer att variera beroende på typen av motor, men förgasaren alltid har en stor ihålig hål, kallat venturirör, genom vilket luft passerar på vägen till motorn. Sedan Marvel-Schebler förgasare finns ofta i traktorer, är de ofta små och i samma storlek som en vuxen näve.
3

Look för skrivning. Marvel-Schebler förgasare är vanligtvis märkta som sådana. Etiketten skrivs ut på sidan av förgasaren med en sluttande linje mellan de två namnen.
4

Titta på de enskilda komponenterna. En Marvel-Schebler förgasare borde ha en liten nål jet, tomgång och ett main jet. Om du har problem med att identifiera dessa komponenter, besöka en webbplats som I-36, som har ett stort sortiment av bilder som du kan använda för att jämföra med förgasaren. På motorn
5

Turn och låt den tomgång. Marvel-Schebler förgasare är speciellt effektiva när de körs på tomgång under långa perioder. Lyssna på ljudet av motorn och kontrollera att den är i trim. Dock kan även en Marvel-Schebler förgasare ha problem om förgasaren är smutsig. Alla förgasare kunde löpa smidigt, men om det inte gör det, är det mindre sannolikt att vara en Marvel-Schebler carb.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62258.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.