Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur vill kolla elbromsarna på en häst Trailer

Elektriska släpvagnsbromsar är utformade för att bromsa en släpvagn och oftast kan inte låsa upp släpets hjul när det är laddat. Det är därför det är viktigt att dra med ett tungt fordon. Dragfordonet tillför kraft för att driva elektriska släpvagnsbromsar. När spänning skickas till släpets bromsar, applicerar en elektromagnet mekanism i trumman bromsen. Mest trailer bromsfel orsakas av liten eller ingen spänning till broms magneter. Trasiga och korroderade kablar eller anslutningar tråd är den vanligaste orsaken och kan hittas på antingen bogsera fordonet eller släpvagnen. Saker du behöver
12 volts testlampa
Genomgångstest ljus
Ground matta
svart tejp
hjulblock
Skyddsglasögon
Visa mer Instruktioner
preliminära tester
1

Hook släpvagnen till dragfordonet och anslut släpet kontakten.
2

dra i nödbromsen i dragfordonet och blockera släpvagnens hjul. Addera 3

Spridning marken matta eller en stor bit kartong under trailern.
4

Gå under trailern med vid 12 volts testa ljus och en kontinuitet testare. Använd 12 volts testet ljus och testa de två kablarna som går in i varje platta broms uppbackning för makten medan någon tillämpar släpet brakes.There måste vara makten i en tråd som går in i varje bakplåt för elektromagneten att bromsa.

5

Märk trådarna som ljuset testet ljus på varje stödplatta som positiv och den andra kabeln som marken.
6

Testa jordledaren går in i varje uppbackning plattan med hjälp av en ljus kontinuitet test genom att jorda kontinuitet ljus och sondera jordkabeln. Om jordledningen är korrekt jordad ljuset kommer light.The kontinuitet testare får sin ström från ett internt batteri. Addera Dynamiskt Brake Check.
7

Justera trim hjul på släpvagnen bromssystemet skall den maximala inställningen. Bromsen Enheten monteras normalt under instrumentbrädan på dragfordonet. Släpvagnen
8

Drive till ett område som har löst grus.
9

Applicera släpfordonsbroms spak, men inte dragfordonet bromsar under körning långsam. Om bromsarna fungerar hjulen ska glida, eller ett drag ska kännas. Trailern ska vara tom när du utför denna uppgift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58600.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.