Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Trailer fatlock bromsdamm

Trailers som är på väg idag är utformade för att utföra nästan allt du kan tänka dig dragande. Oavsett om det är hästar, hö, gräsmatta utrustning, boskap eller en belastning på däck, det finns en trailer gjord för att bära alla dessa saker och mer. Trailers har två bromsar alternativ, beroende på kostnaden för släpvagnen. Standarden alternativet är Drum style bromsar, medan det andra alternativet är skivbromsar. Ta bort dammskyddet från bromsarna trailer trumma bör inte ta längre tid än en timme, även om du aldrig har försökt detta arbete innan. Saker du behöver Billiga 2-ton eller större kapacitet jack
2-pallbockar
1-hjulmutter rörtång
3/8-tums enhet ratchet och Hylsnyckelsats
Brake hårdvara krok eller platt skruvmejsel
Hammer
Tin snips
Visa fler instruktioner
1

Lift på sidan av bakaxeln på släpet med en 2-ton eller större kapacitet jack. Placera en pallbock under axeln bostäder. Palla upp den andra sidan av släpvagnen och ställa en pallbock under andra sidan av axeln bostäder. Ta bort hjulen från släpet med hjälp av en skiftnyckel hjul klack.
2

bort bromstrumman hand om möjligt. Om bromstrumman ger motstånd, använd en hammare för att knacka försiktigt på framsidan av bromstrumman nära varje öra stud och knacka några gånger på sidan av trumman. Upprepa detta steg tills trumman är helt bort från vagnen.
3

Ta bort alla trumbromsar hårdvara, inklusive fjädrar, fästelement och bromsbelägg. Använd en krok bromstrumma eller en platt skruvmejsel för att ta bort fjädrarna och fästelement. Ta skorna för hand.
4

Ta hjulcylindern från fästplattan eller damm sköld ditt trumma bromssystem. Den hjulcylinder är ett cylindriskt föremål med två metall kolvarna sticker utåt. De metall kolvar vad ger passiv rörelse bromsbackarna i bromstrumman när du bromspedalen. Använd en 3/8-tums Ratchet och uttag för att ta bort hjulcylinder bultar. Ta inte bort bromsledningen bakifrån av hjulcylinder.
5

Ta bort dammskyddet bultar. Vrid och skjut dammskyddet över hjulcylindern om möjligt. Om dammskyddet inte ger klartecken att tas bort förbi hjulcylinder, sedan använda tenn snips att skära två kanaler linjer i dammskyddet. Var noga med att inte flytta hjulcylinder för mycket som det hårda bromsledningen i ryggen kan knäppa.
6

Upprepa steg 2 till 5 för avlägsnande av andra dammskyddet. Om du installerar ett nytt dammskydd på den första sidan, ta bort trumman från den andra sidan och du kommer att ha en omvänd bild av hur man sätter dina trumbromsar tillbaka tillsammans. Ta inte bort trumman hårdvara eller bromsbackar från den andra sidan, om du tänker använda den som en visuell referens för att rekonstruera bromsarna på den första sidan. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58573.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.