Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter motorn bälte i en 1999 Camaro

Motorn bältet på en 1999 Camaro vänder de olika tillbehör som finns på motorblocket. Dessa band är tillverkade av armerat gummi, och de sträcker och riva över tiden. Detta kan orsaka rembrott, vilket innebär de tillbehör kommer att misslyckas också. Innan detta sker, om du märker bältet börjar striden eller bära ner, bör du byta ut motorn bälte med en ny, som du bör kunna göra på under en timme. Saker du behöver
3/8-tums breaker bar
Hex-head hylssats
Byte drivrem
Visa fler instruktioner
1

Pop huva. Leta reda på etiketten på kärnstöd som utvisar remdragningen för motorn.
2

Bifoga en hex-head uttaget till 3/8-tums breaker bar. Lokalisera sträckaren i mitten av motorn, direkt under en tomgångsskiva. Vrid spännare skruven medurs med breaker bar, skjut sedan remmen från en av remskivorna. Släpp breaker bar och köra remmen runt de återstående remskivor på motorn.
3

Kör nya remmen runt remskivorna på motorn, med remdragningen diagrammet. Vrid spännaren medurs med breaker bar och köra remmen över spännaren. Släpp breaker bar.
4

Titta över bältesdragningen. Verifiera att spåren hos bandet sitter i spåren på remskivorna, och att remmen inte är vriden på något sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61370.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.