Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en bromstrumma från en GMC Safari

Ta bort den bakre bromstrumman från din GMC Safari van gör att du kan komma åt de bakre bromsdelarna. Om du planerar en broms jobb, ska de främre och bakre bromsarna ska kontrolleras före start av arbetet. De bakre skorna är placerade innanför de bakre bromstrummor och avlägsnande trummorna är mycket enkel. Bromstrumman kan bytas ut om de är slitna eller skadade, och nya kan köpas från någon Biltema eller GMC delar återförsäljare avdelning. Saker du behöver
rörtång
Jack
Jack står
Gummiklubba
Flat skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på de bakre hjulen på Safari men ta inte bort dem ännu. Placera en domkraft under baksidan av van och höja den tills däcken är från marken.
2

Placera en uppsättning pallbockar under ramen av van stödja fordonet medan du arbetar under den. Var säker på att du är på plan mark så att van inte kan flytta eller läktaren kan ramla medan du är under den. Addera 3

bort muttrarna och dra däcken utanför van. Dra ut på bromstrumman, försöker dra bort van. Om den inte glider av, kanske du måste hjälpa den på traven.
4

Lokalisera justera hålet på bromsen fästplattan från baksidan av bromstrumman. Sätt i en skruvmejsel i hålet och flytta justering uppåt eller nedåt tills bromsbackarna lossa sitt grepp om trumman.
5

Tryck på kanterna av trumman med en gummiklubba, driver trumman av skorna. När löst, flytta runt till framsidan av trumman och dra bort bromsbackarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57605.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.