Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Spot Skruv Broms Bleeder på skivbromsar


Bleeding bromsarna är ett viktigt steg för att ersätta och underhålla bromssystemet för en skivbroms fordon, och alla fordon för den delen. Detta förfarande gör att bromssystemet att fungera korrekt minskar risken för en olycka eller fel. Instruktioner
1

Säkra fordonet på en uppsättning pallbockar och använda en rörtång för att ta bort muttrarna från hjulen och ta bort hjulen. Gör detta ett hjul i taget och hålla de respektive muttrarna med hjulet som de kom ifrån. Detta kommer att undvika mix ups senare och se till att du ominstallera hjulen korrekt.
2

Leta bromsoken och följa upp det i överkant för att leta efter bromsledningar. Dessa kan vara av metall eller gummi och kommer vara nedsänkt i bromsvätska i slutet. Följ bromsledningen till bromsluftning skruv och blöder bromsarna korrekt med hjälp av följande metod.
3

Bär skyddsglasögon redskap, eftersom bromsvätskan kan spruta upp i ögonen, innan du fortsätter med processen. Varhelst bromsledningen bröts, kommer det behöva luftas. Aktivera bromsen flera gånger med motorn avstängd för att avlägsna rester av vakuum från power booster. Fyll huvudcylindern med bromsvätska och kontrollera vätskenivån ofta under avluftningen att se till att det finns tillräckligt med vätska.
4

Ha en hjälpare på bromspedalen och sedan lossa skruven bromsluftning eller muttern med lämpligt verktyg, vanligtvis en skiftnyckel eller skruvmejsel. Låt luft och bromsvätska att fly. Upprepa denna process tills ingenting kommer ut. Upprepa samma process på varje bromsslang för varje hjul.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56859.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.