Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en tank Vanagon Gas

Volkswagen Vanagon är en populär bil bland campare, eftersom det finns massor av utrymme för vänner och familj, samt utrymme för leveranser. Bilarna har en ganska udda bensintank, eftersom den använder en gummigenomföring att montera tanken på bränsle påfyllningsröret. Denna genomföring kan torka ut och ruttna, och när den gör det, kommer gasen läcker ut ur tanken. För att åtgärda problemet måste du släppa bensintanken och ersätta genomföringen. Först dock, måste du ta bort bensintanken. Saker du behöver
Jack
4 pallbockar
platt skruvmejsel
dräneringskärlet
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Lyft Vanagon med domkraft och ställ den på fyra pallbockar, se till att det finns tillräckligt med utrymme under van för dig att krypa under den.
2

Sätt avloppet panorera nedanför Bränslepåfyllningsöppning. Ta bort anslutningen på påfyllningsröret, med hjälp av en platt skruvmejsel, och låt gasen rinna ner i tråget. Bryt-och returledning placerade på sidorna av tanken med platt skruvmejsel.
3

unbolt bensintanken från chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag . Fäst banden på framsidan av van med händerna. Dra den bakre delen av bandet ur facket i chassit och sedan sänka den bakre delen av tanken.
4

Koppla linjerna på sidorna av tanken med platt skruvmejsel. Sänk tanken och dra den sändande enheten på tanken. Dra tanken ut och bort från fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60631.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.