Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bromsledningarna i en 1996 Plymouth Voyager

Om någon av raderna metall broms på din 1996 Plymouth Voyager är punkterad eller skadas på annat sätt, kommer det att orsaka att vätska läcker och du måste ersätta den. Den metall bromsledningar består av flera stålrör sammankopplade, och ersätta en linje är mycket som att byta en på någon annan bil, med undantag för den exakta formen rören böjs i. Använd alltid linjer stål broms och aldrig sådana koppar, och leta efter bromsledningar som redan blossat vid ändarna för enklare installation. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Däck järn
Tryckluft
Flare-skiftnyckel
Slangar Bender
DOT 3 bromsvätska
Småcontainer
Gummislang
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp van vid änden närmast bromsen linje du är service och stödja den på pallbockar. Avlägsna hjulet.
2

rengöra all smuts och föroreningar ifrån beslag bromsledningen med tryckluft.
3

Koppla linjen metall broms i båda ändar med en flare-skiftnyckel, vilket gör att du inte böjer ramfästet eller linjen vid vardera änden, speciellt i närheten av gummi broms slang.
4

Böj linan ersättningsbromsbeläggsats till exakt samma form som den gamla raden med en slang Bender. Du kanske kan hitta bromsledningar böjas till samma form som krävs för 1996 Voyager.
5

Montera nya bromsslangar i dessa fordon och fästena på Voyager chassi, vilket gör att det finns tillräckligt clearance mellan raderna och alla varma /rörliga komponenter. Dra åt beslag på linjerna med flare-skiftnyckel.
6

Fyll cylindern broms master med färska DOT 3 bromsvätska. Lufta bromssystemet vid ratten för den linje du förändrats. Om den linje du bytt var ansluten till huvudcylindern, blöder alla fyra bromsarna.
Blödning bromsarna
7

Anslut en liten bit gummislang till luftningsskruven på bromsoket och dränka rörets andra ände i en behållare delvis fylld med bromsvätska.
8

Öppna avluftningsventilen medan en andra person trycker på raken pedalen inuti van. Leta efter luftbubblor att synas i behållaren, stäng ventilen och ha assistent Släpp pedalen. Upprepa tills all luft renas.
9

Återanslut hjulet och sänk van utanför domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58173.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.