Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur gör jag Separera Rotor från navet i en 4X4 Ford Bronco ?

Ford Bronco var en populär SUV för Ford , och sålde bra tills det avbröts 1996 . Fordonen var kända för sin off - road förmåga på grund av deras tunga främre hjulupphängningen . Trucken använder en skivbroms främre ände , med en traditionell hjulnavet. Separera de två är en ganska enkel process , även om rotorn har fastnat på navet , kan det bli lite svårare . Detta bör ta ca 30 minuter att göra per sida . Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
bungee rep
Spetstång
7/16-inch punch
Dead - slag hammare

Visa fler instruktioner
1

lyft framsidan av Bronco med domkraften . Placera domkraften under den främre änden och sätter ner den. Ta av däck med däcket järn .
2

Leta stiften som håller bromsoket i styrspindeln , som sitter en på ovansidan och en på undersidan av oket . Hammer dem i spindeln använda stampen och döda - blås hammare . Nyp stiften stängs med hjälp av nål-tång , dra ut stiften . Dra bromsok från rotorn .
3

Drag av rotorn från navet med båda händerna . Om rotorn är frusen på naven trycker rotorn från baksidan med de döda - slag hammare , snurrar rotorn i processen så att du kan dyka upp rotorn jämnt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57982.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.