Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort frambromsen rotorn från en 2003 Acura Tl

De främre broms rotorer på en 2003 Acura TL är monterade till drivhjulen och är ansvariga för att bromsa bilen. Med tiden kan de rotorer slits ner från konstant användning tills slutligen de kan spricka och misslyckas. Om det händer, kanske du har en allvarlig broms misslyckande. Innan det händer, det är rekommenderat att varje gång du byter bromsbelägg du tar bort broms rotorer samtidigt och få dem antingen återuppstått eller bytas. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
mekanik tråd
slagskruvdragare med Phillips-head tip
Hammer
Visa fler instruktioner
1

lyft framsidan av Acura med domkraften tills framhjulen är upplyfta från marken. Placera domkraften under chassits framsida och sänka Acura på läktaren, och se till att vikten på bilen stöds fullt ut och hjulen är fortfarande igång. Ta bort de främre hjulen med däck järn.
2

Unbolt bromsok som är monterad runt rotorn med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft bromsok från rotorn och dra den från bilens fender väl med mekanik tråd.
3

Unbolt bromsoket fäste från främre styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Placera huvudet av slagskruvdragare på fästskruvarna på mitten av bromsrotorn. Strike slutet av slagskruvdragare med hammaren samtidigt vrida skruvmejseln till vänster. Ta bort skruvarna och dra av rotorn från hjulnavet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58387.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.