Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort värmeelementet i min Van

värmeelementet i en skåpbil använder värme från motorns kylvätska för att värma upp det inre av van. Denna värmeelementet ligger på insidan av en skåpbil, och om det skulle läcka eller korrodera, då kylmediet kan spilla in i passagerarutrymmet, potentiellt brinnande passagerare och överhettning din bil. Innan detta sker, kan du ta bort värmeelementet för att avgöra om du kan fixa det eller bara få den ersatt. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
dräneringskärlet
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Pop huva och låt motorn svalna i några timmar så att kylmediet i systemet kan falla ner i temperatur. Öppna kylarlocket. Sätt ett uppsamlingskärl under kylaren och öppna avtappningspluggen på botten av radiatorn med händerna.
2

bort slangklämmorna på passagerarsidan av brandväggen säkra kylarslangar till kärnan stöd med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra linjerna bort av brandväggen.
3

Öppna passagerardörren och lokalisera den svarta plastlådan värmeelementet under instrumentbrädan. Ta bort locket värmeelementet från insidan med Phillips-skruvmejsel.
4

Unbolt bandet skruvar som håller värmeelementet till brandväggen på insidan av van med 3/8-tums Ratchet och uttag, dra sedan värmeelementet ut från insidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61919.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.