Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar bränslepump i en 1996 Buick Regal

I 1996 års Buick Regal kom utrustade med ett spjällhus typ insprutningssystemet. Bränsle levereras till högtryck injektorer från bränsletanken genom en low-pressure/high volym, membran typ, positivt deplacement elektrisk bränslepump som är monterad inuti bensintanken. Bränslepump misslyckande kan orsakas av ett sammanbrott i den elektriska bränslepumpen motor eller ett fel i gummimembran. Symptom på en dålig bränslepump kan skapas om bränslepumpens relä eller bränslepump säkringen är utbränd. Dessa komponenter kan lätt kontrolleras och bör undanröjas som möjligheter innan du går igenom processen att ta bort bränslepumpen. Saker du behöver
Wrench in
Sifon
Wood block
Jack
Jack står
Flare-skiftnyckel satt
Brass punch
Hammer (mässing, läder, gummi eller trä)
Visa fler instruktioner Review bort bensintanken
1

bort tanklocket att ventilera något tryck i tanken till atmosfären. Ta bort säkringen bränslepumpen från säkringsdosan.
2

Starta motorn och kör den tills den dör. Drag runt motorn med nyckeln i tre sekunder. Vrid nyckeln off.
3

Koppla bort den negativa batterikabeln med en skiftnyckel.
4

Sifon så mycket bränsle från tanken som möjligt med en sifon kit .
5

Blockera framhjulen med trästavar. Lyft den bakre delen av fordonet med en domkraft och stöd bilen med pallbockar.
6

Lossa kontaktstycket blocket för bränslemätare sändande enheten och bränslepumpen strömförsörjning placerad på framsidan av tanken för hand.
7

Koppla påfyllningsröret, vent, bränsletillförsel, bränsle retur och bränsle rör ånga från tanken. Tryck ihop flikarna på plasten hållarklämman för hand och dra linjerna bort. Lossa trycket beslag med en flare skiftnyckel och en backup-nyckel. Inspektera O-ringen på trycket montering och byt vid behov.
8

Ta galgar gummi avgaser och demontera avgasröret och värmesköld med skiftnycklar, om det behövs. Ta bort både bränsletanken spännband med en skiftnyckel. Sänk försiktigt ner bränsletanken bort från fordonet. Addera Byta Bränslepump
9

Knacka försiktigt på flikarna på låsringen med en stans och en hammare (helst gjord av mässing och gummi) respektive och vrid ringen moturs tills flikarna linje med skårorna i bränsletanken för att låsa upp bränslepumpen.
10

Lyft pumpen upp och ut ur tanken. Var försiktig när du hanterar float bränslenivå och bränslenivån sändande enheten eftersom de är ömtåliga och skadas lätt.
11

Inspektera gummitätningsring runt låsmekanismen. Byt ut ringen om den verkar skadad eller försämrats innan du installerar den nya pumpen.
12

Guide den nya pumpen i tanken och tryck pumpen mot tanken att komprimera tätningsringen och låta låsringen till engagera sig i flikarna. Tryck ringen i låst läge med hammaren och punsch.
13

Omvänd borttagningen att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60233.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.